Sesongen 2023

Spillere, kamper, overganger etc.
User avatar
Quadrophenia
Site Admin
Posts: 1487
Joined: Mon Jan 18, 2016 8:53 am
Location: Oslo
Has thanked: 44 times
Been thanked: 63 times
Contact:

Re: Sesongen 2023

Post by Quadrophenia »

Petter Eichler Jensen med kontrakt ut 2025.

Ikke en veldig kjent mann for de fleste som følger Kamma, men Petter har etter rapportene gjort det veldig bra for Lillehammer siste 1,5 sesongene. Faktisk ble han årets spiller sitt første halvår. Har fått seg endel erfaring med andre ord. Blir en veldig bra keeper for både rekrutt og kanskje etterhvert a-lag.

https://www.h-a.no/petter-19-fikk-tilli ... 39-1178696


"Man velger ikke lag, man får de tildelt". Ståle Solbakken, 2004
Gjendineggen
Posts: 183
Joined: Fri Feb 26, 2016 5:31 pm
Has thanked: 2 times
Been thanked: 11 times

Re: Sesongen 2023

Post by Gjendineggen »

Har vært en skremmende utvikling gjennom vinteren. Klubben har hatt mer fokus på å bygge klubb enn lag. Klubb er også viktig, men da må man evne å jobbe parallelt. Rykker vi ned i år, må store deler av det som er blitt bygd av klubb rives uansett.

Det har kommet på plass noen spillere, men jeg er ikke imponert av de navnene som er kommet. Noen kommer helt sikkert til å forsterke, mens abdre hever høye lønninger og som kommer til å bidra mindre. Sånn er det blitt, da planleggingen har stått til strykkarakter.

Nå håper jeg klubben står i det, og gir Michelsen tid til å gjøre maks ut av det han har fått inn, selv om det vil være svake resultater. Håpet må være at vi skal finne tilbake til kollektivet til andre halvdel av sesongen, og at det skal kompensere for alle hullene vi har i laget. Jeg har mine tvil, men nå nytter det ikke å se bakover. Hvert poeng vil koste ekstremt mye av dette laget, så det er bare å håpe at det jobbes hardt og målrettet på feltet.

Jeg håper også at Michelsen får kontroll på de murringene i laget som vil komme, og at han får de til å brette opp ermene. Flere av spillerne som er blitt hentet, har neppe blitt forespeilet at det skulle utvikle seg slik.


Post Reply